Muslumans | İslami Sohbet | İslami Chat | İslami Radyo » Muslumans Genel » Oku - Düşün - Anla
DEDİM'Kİ ÇOK YALNIZIM
Kullanıcı Adı
Parola
Kayıt S.S.S. Üye Listesi Bugünkü Mesajlar Arama

Başlığı Yazdır

24-11-2009 04:23 ÖÖ
Katılım Tarihi: 05.11.09

Uyarı seviyesi 0
Kullanıcı Avatarı sare
General Member
Üye
  DEDİM'Kİ ÇOK YALNIZIM

dedim ki; çok yalnızım
dedi ki; beki sana çok yakınım -bakara 186

dedim ki; evet sen bana çok yakınsın ama ben senden çok uzağım keşke bende sana yakın olabilsem
dedi ki; rabbini sabah akşam yüksek olmayan bir sesle kendi kendine ürpertiyle yalvara yalvara ve için için zikret-araf 205

dedim ki; buda senin yardımını ister!.
dedi ki; ALLAHIN sizi bağışlamasını istemezmisiniz? -nur 22

dedim ki;Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
dedi ki;(Öyleyse) Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir.' Hud-90

dedim ki;'Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?'
dedi ki;'ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini ve ALLAH'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi?' Tevbe-104.

dedim ki;'Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı.'
dedi ki;'ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir.' Ğafir-2/3.

dedim ki;'Bunca günahım var, hangisinin tövbesini yapayım?!'
dedi ki; 'ALLAH bütün günahları bağışlayandır.' Zümer-53.

dedim ki; yine gelsem, yine beni bağışlar mısın?
dedi ki; 'ALLAH'tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur.' Ali İmran-135.

dedim ki;'Ne kadar güzelsin ALLAH'ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum
dedi ki; 'Şüphesiz ki ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.' Bir de 'İlahım ve Rabbim, benim senden başka kimim var' dedim.

Rabbim de;'ALLAH kuluna yetmez mi?' (Zümer-36) dedi.

dedim ki;'Sen ki, beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?

dedi ki; 'Ey iman edenler!
ALLAH'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah - akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur.
Melekleri de, size istiğfar eder. ALLAH, müminlere karşı çok merhametlidir.' Ahzap-41/43.

kendi kendime dedim ki;'ALLAH'ım seni çok çok çok seviyorum.'

Seçenekler
Atlanilacak Forum:
Forum powered by fusionBoard
Bu Başlığı Paylaş
URL:
BB Kodu:
HTML:
Bulutlar
Gerçek sabır nası...   S.Aleyküm...   Kırmızı Bisiklet   Peygamberimizin S...   HaYıRLı CuMaLaR
Cennet Nimetleri   ALLAH (c.c.)ün Sı...   54 Farz   Abdest   Namazın Vacipleri
Muslumans Canlı Radyo
web siteleri